Сензация на Евро 2020! Унгария взе точка от световния шампион

...
Сензация на Евро 2020! Унгария взе точка от световния шампион
Коментари Харесай

ЕВРО 2020: Унгария взе точка от световния шампион Франция

Сензация на Евро 2020! Унгария взе точка от международния първенец Франция пред препълнените трибуни на "Ференц Пушкаш " в Будапеща.

Съвсем ненадейно срещата приключи 1:1, а "петлите " не съумяха да пречупят храбрите домакини.

"Маджарите " хвърлиха в възторг почитателите си в края на първото полувреме, когато Атила Фиола откри за 1:0. В 66-ата минута Антоан Гризман изравни.

"Петлите " са с 4 точки след първите си два мача и остават отпред преди дуела сред Германия и Португалия. Унгария е с точка и голова разлика 1:4.

"Маджарите " оставиха чудесно усещане във втори следващ мач, откакто бяха покрай сензация и против европейския първенец Португалия, само че в границите на осем минути Кристиано Роналдо и компания вкараха три безответни гола.

Домакините започнаха нападателно, без да дават свободни пространства на играчите на Дидие Дешан. В 10-ата минута Карим Бензема се озова на чиста голова позиция, само че ударът му беше избавен от Петер Гулачи.

Положенията пред унгарската врата се усилиха, като поредно Антоан Гризман, Килиан Мбапе и Пол Погба имаха своите шансове, само че единствено ударът на Гризман бе прецизен.

В добавеното време на първата част левият бранител Атила Фиола се разписа след хубава офанзива. Той замени подавания с Ролан Шалай, влезе на скорост в наказателното поле и вкара с удар по тревата за 1:0.

Франция стартира с напън второто полувреме и съумя да изравни в 66-ата минута. След статично състояние пред френската врата Юго Лорис улови топката и я изрита бързо към Мбапе, който съумя да центрира и Гризман се разписа с компактен шут за 1:1.

В търсене на победния гол французите натиснаха противника още по-сериозно, а в 82-ата минута Гулачи отрази мощен удар на Мбапе.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР