Сензационното разкритие на БЛИЦ, че българинът Колин Колев преживява ужасяващи

...
Сензационното разкритие на БЛИЦ, че българинът Колин Колев преживява ужасяващи
Коментари Харесай

Светкавична реакция! Външно с горещи подробности за българина, който е на прага на смъртта във виетнамски затвор

Сензационното разобличаване на БЛИЦ, че българинът Колин Колев претърпява ужасяващи мъчения, излежавайки наказването си във виетнамски затвор, незабавно прикова вниманието на родните служби. След злокобната история, за която самият Колев описа, от Министерство на външните работи (МВнР) се свързаха с БЛИЦ, с цел да дадат детайлности за случая.

Колин Колев бе задържан през май 2016 година дружно с различен българин - Димитър Христов във Виетнам. В писмо до неговите родители той твърди, че е безусловно на прага на гибелта от безсилие и мъченията, които е претърпял.

От Министерство на външните работи разясниха, че от посолството ни във Виетнам няколко пъти са изпращали молби до пандиза. В тях те упорствали българите да бъдат признати в болница отвън пандиза.

Нашите управляващи упорствали също по този начин представители от българското посолство да посетят Колев и Христов в пандиза. Това обаче им е било отказвано освен това неведнъж, разясниха от Министерство на външните работи.

„ Последното искане за посещаване е от 3 ноември тази година “, прецизираха от Министерство на външните работи особено за БЛИЦ.

Важно конкретизиране е, че срокът за отговор във Виетнам е две седмици. Затова евентуална развръзка може да бъде получена най-рано на 17.11.2017 година

Поискана е и среща с Министерството на публичната сигурност на Виетнам за изясняване на здравословното положение на сънародниците ни. На този стадий и това остава без резултат.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР