Сензационното изявление на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, която всъщност

...
Сензационното изявление на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, която всъщност
Коментари Харесай

Анализатори: Обвинението в расизъм е най-лошият възможен сценарий за британското кралско семейство

Сензационното изказване на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, която в действителност упрекна английското кралско семейство в , провокира потрес измежду английските жители. За сложната връзка на двойката с други членове на семейството от дълго време е писано доста. Но същинската причина Хари и Меган да избягат от Англия преди повече от година, остави мнозина в потрес, написа БГНЕС, базирайки се на „ Евронюз “.
Кейт Грийн, министър на образованието на кабинета „ в сянка “: " Сигурна съм, че дворецът ще бъде доста деликатен за случилото се и естествено поданиците чакат това, което ще бъде казано. Но при никакви условия не може да има оправдания за расизъм. Считам за належащо да разберем какво ще се случи по-късно шокиращо изказване “.
 Меган и Хари чакат щерка през това лято Меган и Хари чакат щерка през това лято
Съпругата на английския принц Хари Меган Маркъл съобщи пред Опра Уинфри, че чака момиченце, което би трябвало да се роди това лято. Въодуш...
Не по-малко тежки обвинявания от Хари и Меган са отправени към английските таблоиди. Те и по-малкият наследник на принцеса Даяна имат остаряла война. Така че за английските жители цялата история просто стана по-объркваща.
Айдара Сюрей, сътрудник за възобновяване на недвижими парцели: " Чувал съм толкоз доста мнения, само че не е доста ясно какво тъкмо се е случило. Обвиненията са мощни, само че не може да имате позиция, без да изслушате и двете страни. "
Според анализатори, сходни изказвания, освен за расизма, са най-лошият вероятен сюжет за кралското семейство , откакто се насочат директни обвинявания против Нейно Величество. Но след изявлението Опра Уинфри акцентира, че обвиняванията не касаят нито кралицата, нито брачна половинка ѝ.
Емили Наш, публицист, списание „ Hello “: " Това е тежък удар за институция, която гордо управлява Британската общественост на нациите, приема като домакини държавни глави от целия свят, ръководители на доста страни и прави доста за щедрост. Вземете да вземем за пример, принца на Уелс - неговата фондация направи доста за цветнокожи младежи и ще бъде безусловно унищожен от сходни обвинявания ".
 Принц Хари: Историята на майка ми принцеса Даяна се повтаря с Меган Принц Хари: Историята на майка ми принцеса Даяна се повтаря с Меган
Съпругата на английския принц Хари Меган Маркъл съобщи, че представители на кралското семейство са я принудили да откаже обществени изяви...
Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че всичко това е грижа на самото кралско семейство. Докато Бъкингамският замък мълчи към този момент.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР