Сензационни изобретения, превърнати в практични решения за индустрията и бита,

...
Сензационни изобретения, превърнати в практични решения за индустрията и бита,
Коментари Харесай

Панаирът тръгва с 600 изложители за 73 път

Сензационни изобретения, превърнати в практични решения за промишлеността и бита, ще бъдат показани на Международния механически панаир в Пловдив. Той ще се организира от 25 до 30 септември 2017 година, вземат участие над 600 изложители от близо 40 страни.

Фирмите показват съвременни артикули и услуги от региона на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния бранш, осведомителните технологии, роботиката и автоматизацията, превоза и автосервизното съоръжение, машиностроенето, строителството, химическата индустрия, автомобилната промишленост. Над 40 новости се състезават в Конкурса за златни медали.

Сред тях е българска иновация от европейски мащаб, която може да избави хиляди коли от прекъсване поради отделяните нездравословни газове. За първи път ще бъде показана мобилна машина за регенериране на филтри и катализатори на мотори.

Технологични атракции ще бъдат показани и на Международното гейминг съревнование, където ще се конкурират над 600 участници. Зрителите ще видят шампионати по League of Legends, CS:GO, Hearthstone, Fifa17, Tekken 7, Street Fighter V, Racing зона, VR зона, мърчъндайз и гейминг външна страна. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР