Sennheiser официално представи нови версии на своите безжични слушалки. Те

...
Sennheiser официално представи нови версии на своите безжични слушалки. Те
Коментари Харесай

Sennheiser представи слушалки, които могат да измерват сърдечния ритъм и телесната температура

Sennheiser публично показа нови версии на своите безжични слушалки. Те включват Momentum True Wireless 4, Momentum Sport с по-здрава отбрана на тялото и следене на интензивността, както и пълноразмерните Accentum Plus.

Слушалките Moment Sport са най-интересни, като са ориентирани към хората с деен метод на живот, които упражняват постоянно. Въпреки, че функционалността за премерване на сърдечния темп участва в слушалките от много време, Sennheiser не я използваше в предходните си спортни модели като Sport True Wireless. Съобщава се, че Moment Sport употребява датчик за фотоплетизмография (PPG) за следене на сърдечния темп. Той поддържа и функционалността за премерване на телесната температура на потребителя. Данните могат да се синхронизират с разнообразни устройства и приложения от Apple, Garmin, Strava, Peloton и Polar.

Иначе Moment Sport оферират доста от нормалните функционалности, които потребителите чакат от едни спортни слушалки. Те са предпазени от прахуляк и влага по стандарта IP55. Самите слушалки имат полуоткрит дизайн, който ще ви разреши да сте наясно с това, което се случва към вас. Ако не ви се постанова, можете да употребявате функционалността за адаптивно угнетяване на шума. Momentum Sport могат да устоят до 6 часа без зареждане и до 24 часа с калъфа за зареждане. Можете да употребявате USB Type-C зарядно устройство или Qi безжично зареждане за зареждане.

В същото време производителят показа флагманските слушалки Momentum True Wireless 4, които са основани на платформата Qualcomm S5 Sound Gen 2 и поддържат технологиите Qualcomm AptX Lossless и Snapdragon Sound, осигуряващи предаване на звука без загуби и с ниска инертност. Също по този начин е осъществена поддръжка на технологиите Bluetooth LE Audio и Auracast, има функционалност за адаптивно шумопотискане.

Що се отнася до живота на батерията, производителят дава обещание до 7,5 часа потребление без презареждане за слушалките Moment 4. С включения в комплекта калъф за зареждане животът на батерията ще се усили до 30 часа. Можете да употребявате USB Type-C или Qi безжично зареждане, с цел да заредите калъфа.

Sennheiser показа и пълноразмерните слушалки Accentum Plus. Те оферират до 50 часа живот на батерията, имат сензорен екран за ръководство и поддържат кодек AptX. Ако е належащо, слушалките могат да се свържат с кабел, което става посредством 3,5-милиметров жак. За зареждане на Accentum Plus се предлага да се употребява интерфейсът USB Type-C, а 10 минути зареждане са задоволителни, за към 5 часа работа на слушалките.

Що се отнася до наличността, Accentum Plus ще бъдат пуснати на пазара на 20 февруари на цена от 300 $, до момента в който Momentum True Wireless 4 ще бъдат пуснати в продажба на 29 февруари за 300 $. Що се отнася до Momentum Sport, той ще бъде разполагаем от 9 април за 330 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР