Сенките под очите винаги са били бич за тези от

...
Сенките под очите винаги са били бич за тези от
Коментари Харесай

Махнете сенките под очите с тези техники!

Сенките под очите постоянно са били камшик за тези от нас, които ги имат. Те са неприятни, грозни и оставят неприятно възприятие на безсилие. А да ги премахнем ни се коства съвсем невероятно, защото сме опитвали десетки пъти с всевъзможни средства. А най-боли от обстоятелството, че даже най-скъпите кремове и гелове, рядко реализират стремежи от нас резултат…

Защо се появяват?

В множеството случаи сенките се появяват по унаследен път, тъй че огледайте се из фамилията и си и може да установите, че са ви “подарък ” от роднините. Също по този начин другите най-често срещани аргументи са недоспиването и напрежението. Излагането на слънце също е фактор при появяването на тъмни кръгове, а също по този начин и бременността и менструацията (които несъмнено, постоянно са директно свързани с недоспиване и стрес), само че и кожата е по-бледа, а кръвоносните съдове по-видими.

Как да се отървем от тях?

Всъщност има ужасно доста способи и средства за битка с тъмните кръгове и не е наложително те да костват доста пари, за които постоянно след това ви е гняв, че сте дали.

Ето кои са те!

Сурови картофи

Можете да поставите два резена (по един на всяко око) картоф и да постоите с тях за към 15 минути. Можете да го извършите и с настъргани картофи. След като махнете измийте добре с вода.

Пакетчета от чай
 6 метода, с които да подтикваме растежа на косата 6 метода, с които да подтикваме растежа на косата
Масло от репей Укрепването и растежа на косата може да се реализира с маски с топло репейско масло. Необходимо е леко да се загрее, да...

Познат способ, който е и доста елементарен. Не изхвърляйте пакетчетата от чая, а ги охладете и ги поставете на очите си за към 15тина минути. Танинът от чат спомага битката с кръговете.



Краставица

Кой не знае, че краставицата е страховит асистент в спа процедурите и битката с кръговете!? Две резенчета студена краставица, в действителност могат да създадат чудеса и бързо да се оправят с тъмните кръгове.

Мляко
 Как да се отървем от тъмните кръгове под очите Как да се отървем от тъмните кръгове под очите
Появата на тъмни кръгове под очите кара лицето да наподобява изтощено, акцентира възрастта и несъвършенствата на кожата. Те пораждат на...

Малко знае се за това по какъв начин студеното прясно мляко се оправя бързо с отоците и едно от тях са тъкмо кръговете под очите. Напоете памук със студено прясно мляко и поставете за към 15 минути. Веднага ще забележите смяна по-късно!

Маска с магданоз

И на фона на всички други известни или не способи, ние сме ви приготвили една рецепта, която е отличник в битката със сенките под очите. А нейната загадка съставна част е точно магданозът.

Намачкайте в купа шепа свеж магданоз, до момента в който пусне сок, а по-късно сложете една чаша гореща вода и разбъркайте. Изчакайте да изстине и напоете тампон в сместа, а по-късно сложете по един на очите си. Използвайте за минимум 10 минути. За дълготраен резултат е хубаво да вършиме маската 2 пъти седмично.

Магданозът е богат на витамини С и К, а те освежават кожата и понижат отоците. Ефектът е до над 3 седмици на огряна кожа, само че би трябвало да ползвате маска най-малко 1 месец преди да видите сериозен и явен резултат на цялото лице.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР