Сенатът прие временна мярка в четвъртък вечерта, за да избегне

...
Сенатът прие временна мярка в четвъртък вечерта, за да избегне
Коментари Харесай

Сенатът приема законопроект за краткосрочно финансиране, за да предотврати частично спиране на работата на правителството

Сенатът одобри краткотрайна мярка в четвъртък вечерта, с цел да избегне прекъсване на активността на държавното управление, което щеше да стартира в събота, първият краен период за финансиране на бюджетни заеми законопроекти, както е посочено в предходния двупосочен законопроект за разноските.

Сенаторите гласоподаваха със 77-13 за приемане на продължаващата резолюция, което направи камарата съгласувана с Камарата. Сега законопроектът отива при президента Байдън за автограф.

Продължаващата резолюция беше призната от Камарата по-рано денем с 320-99 гласа. Законопроектът измества крайните периоди за финансиране на 8 март и 22 март, вместо в началото контрактуваните 1 март и 8 март.

Отляво надясно: ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън, R-La., Лидерът на малцинството в Сената Мич Макконъл, R-Ky., Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър, D-N.Y., водач на малцинството в Камарата на представителите Хаким Джефрис, D-N.Y. (Getty Image...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР