Сен. Джон Фетърман (D-Pa.) нарече сенатор Ранд Пол (R-Ky.) заядлив

...
Сен. Джон Фетърман (D-Pa.) нарече сенатор Ранд Пол (R-Ky.) заядлив
Коментари Харесай

Фетерман нарича Ранд Пол „кръвник“ в петък вечер, гласове за Супербоул

Сен. Джон Фетърман (D-Pa.) назова сенатор Ранд Пол (R-Ky.) „ свадлив човек “, тъй като е принудил сътрудниците си да се занимават с процедурни гласувания в петък вечер и Super Bowl в неделя, с цел да одобряват пакет за финансиране за Украйна и Израел.

Фетерман, който постоянно носи шапка на Питсбърг Стийлърс в Сената, въобще не изглеждаше удовлетворен от опасността на Пол да накара сенаторите да се борят с гласовете по време на Супербоул, с цел да създадат процеса на приемане на незабавни разноски за защита спомагателни колкото е допустимо по-трудно.

„ Наистина, най-голямата история е, че всички сме тук довечера в 8 часа в петък вечерта единствено поради един кълвач “, ядоса се Фетерман пред кореспонденти пред залата на Сената.

Сенаторът от Пенсилвания се пошегува, че би трябвало да носи тениска, на която просто написа: „ Това е поради републиканците. “

„ Това е отговорът. Няма граница? Е, поради републиканците “, сподели той, имайки поради по-голямата част от конференцията на републиканците в Сената, която гла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР