Семинолите на щата Флорида са едно от трите непобедени училища

...
Семинолите на щата Флорида са едно от трите непобедени училища
Коментари Харесай

Играчите на щата Флорида казват, че трябва да бъдат национални шампиони, ако са единственият непобеден отбор след плейофа

Семинолите на щата Флорида са едно от трите непобедени учебни заведения Power 5, само че са единствените, които не играят за национално състезание.

FSU получи старта по време на финалната ранглиста на плейофа за колежански футбол за годината, макар че означи 13-0 и завоюва ACC.

Комисията реши да сложи номер 4 на Алабама, откакто разстроиха тогавашния номер. 1 Джорджия в мача за купата на SEC и номер 3 Тексас след преобладаващата им победа в шампионата на Big 12. Те също считат, че с травмата на Джордан Травис не са един от четирите най-хубави тима.

Брок Глен №11 от Florida State Seminoles хвърля топката против Louisville Cardinals през първото полувреме по време на шампионата на ACC на стадион Bank of America на 2 декември 2023 година в Шарлот, Северна Каролина. (Исая Васкес/Гети изображения)

Докато семинолите се приготвят за Orange Bowl против Джорджия (през цялото това време Кърби Смарт смяташе, че тимът му трябваше да орис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР