Семинарът представлява седемдневно обучение с гръмкото име "Живот на върха",

...
Семинарът представлява седемдневно обучение с гръмкото име "Живот на върха",
Коментари Харесай

Как Кобилкина учи жените да искат ефективно пари от мъжа

Семинарът съставлява седемдневно образование с гръмкото име "Живот на върха ", коства сред 3200 и 6000 лв.

Емил Стоименов, доктор от Стара Загора, попадна в неуместна обстановка на плаж Слънчев ден. Публикуваме неговия неповторим роман, написан с огромна доза възприятие за комизъм. Една същинска история от морето:

Преди няколко седмици с очите си видях, че в заведението на плажа на Слънчев ден (Варна) се продава паста за 130 лева Тогава си споделих, че завършвам с това място. Все отново работата ме закара в петък още веднъж там, с цел да ме изуми с нови впечатляващо неуместни прекарвания.

След като завърших работата си в хотел "Палас " - петзвезден хотел, намиращ се на първа линия, излязох от изхода към плажа, с цел да се насладя на гледката. Седнах на скамейка до входа с кафе, възпламених цигара, вдишах надълбоко и в този миг от нищото се появи младо и очевидно обезпокоеното момиче, което за улеснение на историята ще кръстим Жена 1. Тя се приближи страхливо към мен и ме попита "Господине, говорите ли български? ", на което отвърнах утвърдително. Към този миг нямах визия в какво ще се въвлека.

Жена 1 беше на към
Абитуриентски мъжки костюми
30 години, слаба, облечена в лятна бяла пола, наследник потник и сандали. Не носеше бански, макар че беше на плажа.

Жена 1: Много ми е неловко, само че може ли да ми дадете 10 лева?

Аз: Защо?

Тя: Ами, чантата ми е в хотела и не ми я връщат, до момента в който не им дам депозита от 10 лева Портфейлът ми е в нея и не мога да им платя.

В този миг фиксирах кафява гривна на лявата й ръка, на която пишеше името на прилежащия хотел "Марина ". Очевидно беше посетител на хотела. Докато говореше, гласът ѝ затрепери, а очите ѝ започнаха да се пълнят със сълзи.

Жена 1: Много съм обезпокоена. Аз съм от Русе и нямам пари да се прибера, нямам на кого да се обадя, телефонът ми е вътре в чантата дружно с парите, изхлипа тя. Моля ви, дайте ми 10 лева, с цел да се оправя.

Леко комплициран под въздействието на страстите ѝ, си извадих портфейла от джоба и наивно подадох на дамата 10 лева, като тя незабавно си ги постави в... пазвата.

В този миг от хотела се появи

служителка на рецепция, чула и видяла обстановката.

Рецепционистка: Какво става тук?

Жена 1: Заключили са ми нещата в хотела и не ми ги връщат, до момента в който не им дам 10 лева Един мъж стои пред вратата на стаята и не ме пуска, до момента в който не му дам парите.

В този миг русата ми глава стартира да загрява албанския си реотан.

Аз: Ама чакайте малко, по какъв начин по този начин един мъж стои пред вратата на стаята и не Ви пуска?

Жената се обърка от въпроса и стартира да хленчи нещо неясно.

Аз: Кажете коя е тази стая. Това е невероятно да се случи.

Рецепционистката се намеси и съобщи, че е неприемливо току-тъй да се желаят пари от хората на плажа. Върнете на доктора парите, сподели тя.

Жена 1 ме погледна с към този момент леко злобен взор и ме попита дали си желая парите назад. Осъзнавайки, че евентуално ме мамят, си желаех парите назад. Жена 1 ги извади от сутиена си, върна ми парите и драсна към плажа.

Рецепционистката се засуети, че гривните в прилежащия хотел били

сини, а не кафяви, каквато беше гривната на Жена 1. Мислейки, че се случва някакъв нов тип машинация, незабавно влезе назад в хотела, с цел да се свърже с шефа на комплекса.

На този стадий бях изпушил едвам половината от цигарата си.

30 секунди по-късно още веднъж като че ли от нищото към мен се приближиха нови 2 дами. Този път много по-уверено жена 2 непосредствено се обърна към мен, в случай че щете вярвайте, с думите "Господине, говорите ли български? ".

В този миг започнах да се оглеждам за скрита камера. Уви, всичко беше очевидно обикновено. Мозъкът ми сподели непосредствено да отговоря на някакъв различен език, само че душата ми очевидно копнееше за екшън. Сещате се какво споделих.

Жена 2: Това до мен (Жена 3) е млада, само че доста добра певица. Аз съм нейното импресарио.

Не обърнах доста внимание на Жена 2, само че Жена 3 бе много обилна - руса, висока, с едри гърди и огромни сини очи. И двете обаче бяха със същите кафяви гривни от прилежащия хотел. Жена 2 продължи:

-Тя е доста притеснителна и се срами от хората и по тази причина

в този момент я карам да върви по плажа и да пее на хората.

Главата ми се пръскаше от смях. WTF, човек??! Притеснителна певица с импресарио на плажа???

Жена 2: Искате ли да Ви изпее нещо?

- Не, студено отговорих аз.

Жена 2: Сигурен ли сте? Тя пее в действителност ужасно. Може да Ви изпее всяка ария, която си пожелаете.

Аз: Не, благодаря, не съм в въодушевление за пеене, в действителност.

Жена 2: А нещо друго може ли да направи за Вас? Изглеждате под напрежение. Един масаж на краката ще Ви се отрази добре.
 Толкова коства семинара на Кобилкина. Дами, бихте ли платили?
Вече бях впечатлен. Първото нещо, което ми мина през главата бе, че едно време проститутките непосредствено си предлагаха да ти посвирят на дудука, само че във Варна очевидно са ъпгрейднали съществено и първо ти оферират да ти попеят. Освен впечатлен обаче, бях и съществено обезпокоен. Загасих си НЕДОПУШЕНАТА цигара, на която бях излезнал да се насладя с кафето и им споделих, че се връщам в хотела.

Влезнах вътре, тресейки се от смях. Разказах на рецепционистката всичко и тя се ужаси.

Звънна на шефа, описа му всичко, загатна кафявите гривни и в този миг мистерията се разнищи.

Оказа се, че в прилежащия хотел се организира семинар на сексоложката гуру спиритуал водач Наталия Кобилкина. Учила дамите по какъв начин да бъдат самостоятелни и им давала разнообразни задания. Една от тях била по какъв начин да желаят дейно пари от мъжете. В следствие разбрах, че въпросният семинар съставлява седемдневно образование с гръмкото име "Живот на върха ", за което цените стартират от 3200 лева и стигат до 6000 лева Кобилкина ги учила по какъв начин да просят пари и да бъдат самостоятелни.

УВАЖАЕМИ ЖЕНИ, по този начин самостоятелни няма да станете. Надявам се тази история да стигне до повече хора, с цел да схванат дамите до какво низко равнище би трябвало да слезнат, с цел да живеят на върха съгласно Наталия Кобилкина. Моля ви, недейте се поддава на евтиния маркетинг и пошлостта. Това не притегля. Напротив. Жестоко отблъсква.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg