Семейството от София се оплаква, че е подложено на системен

...
Семейството от София се оплаква, че е подложено на системен
Коментари Харесай

Жители на Орландовци получават заплахи за убийства и палежи от свой съсед


Семейството от София се оплаква, че е подложено на систематичен душевен тормоз от мъж, който живее на прилежащ етаж. Потърпевшите получавали чести закани за палежи и убийства. Наскоро фамилията осъмнало с разрушена кола, а инцидентни минувачи били замеряни с разнообразни предмети и ставали жертви на вербална експанзия. Хората от квартал „ Орландовци ” сезирали прокуратурата и упорстват за незабавни ограничения против своеволията на нападателния съсед.

Семейство Стоянови от София се оплаква, че е подложено на систематичен душевен тормоз от мъж, който живее на прилежащ етаж. Потърпевшите получавали чести закани за палежи и убийства. Наскоро фамилията осъмнало с разрушена кола, а инцидентни минувачи били замеряни с разнообразни предмети и ставали жертви на вербална експанзия. Хората от квартал „ Орландовци ” сезирали прокуратурата и упорстват за незабавни ограничения против своеволията на нападателния съсед.

Колата им била замерена с тротоарна плочка, а вреди по тяхно движимо и недвижимо имущество имало от седмица. Съседът непрекъснато викал. Отново с тротоарна плочка изпочупил стъклата на таксито, което карал, както и на прозорците в жилището си. Агресивният комшия замерял даже деца с празни кенчета и стъкла.

Потърпевши били всички живеещи в района хора. Те са сезирали прокуратурата за дейностите му. Преди време мъжът е бил настанен в профилирано заведение, само че след края на лекуването му още веднъж се прибрал в дома си. Няколко пъти е арестуван за 24 часа, само че по-късно продължавал да буйства, описват съседи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР