Семейството на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер

...
Семейството на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер
Коментари Харесай

Семейството на Шумахер съди Ди Актуеле заради интервю с ИИ, представян за Михаел

Семейството на седемкратния международен първенец във Формула 1 Михаел Шумахер възнамерява да съди списание " Ди Актуеле ", което тази седмица разгласява " изявление " с него.

Германската легенда на моторните спортове се намира в кома от декември 2013 година, когато претърпя случай във Френските Алпи, а за последните 10 години брачната половинка му Корина не е дала съвсем никаква информация на външния свят за положението му.

С помощта на изкуствения разсъдък обаче " Ди Актуеле " сътвори изявление, което съгласно изданието биха представлявали отговорите, които Михаел Шумахер би дал в този момент. По тази причина и списанието оглавява материала си " Михаел Шумахер, първото изявление " и прибавя " звучи лъжливо действително ".

" Живеем дружно вкъщи. Правим терапия всеки ден. Правим всичко допустимо, с цел да се почувства Михаел по-добре, да се уверим, че се усеща удобно, и просто да го накараме да почувства нашето семейство, нашата връзка ", сподели Корина Шумахер в документален филм на Нетфликс през 2021 година.

" Опитваме се да продължим като семейство, както Михаел харесваше и към момента го прави. И ние продължаваме живота си. Той постоянно е казвал: " персоналното си е персонално ". За мен е доста значимо той да може да продължи да се любува на персоналния си живот, колкото е допустимо повече. Михаел постоянно ни е защитавал и в този момент ние би трябвало да го защитим ", сподели тогава още брачната половинка на водача.
 Мадрид изхвърли Барселона от Формула 1
Мадрид изхвърли Барселона от Формула 1

Гран при на Испания отива в столицата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР