Семейството на Николай и Красимир Маринов-Маргините продължава да се разраства.

...
Семейството на Николай и Красимир Маринов-Маргините продължава да се разраства.
Коментари Харесай

Маргините с нов наследник! Вижте го! СНИМКИ

Семейството на Николай и Красимир Маринов-Маргините продължава да се разраства. Бизнесмените и някогашни ръководители на СИК се снабдиха с третия си праплеменник, пише  " България Днес ".



Голямата им племенничка Бисера стана майка за повторно. Дъщерята на сестра им Мариана и брачният партньор й Юра Месропян още веднъж се радват на наследник. Малкото момченце проплака за първи път на 5 май. Роди се в частната клиника в Пловдив, в която на бял свят се появи и неговият батко Артур. Щастливите родители избраха името Микаел за своя втори правоприемник. Момченцето е с съвършени ограничения - 3,780 кг и 51 см.
 Микаел бе посрещнат с тематично празненство Микаел бе посрещнат с тематично празненство
" Вече сме четирима. Моето семейство. Обичам ви! ", похвали се Бисера.



Майката и мъничето към този момент са изписани. Щастливият баща ги прибра с тузарски джип. За Бисера имаше голям букет със сини цветя. У дома ги очакваше празненство за добре пристигнал на Микаел. Темата бе " Мики Маус ". Сред най-развълнуваните беше баткото Артур. Първородният правоприемник на двойката ще направи 2 години на 19 май.

Артур се роди няколко месеца след грандиозната женитба на Бисера, на която участваха към 300 посетители. Племенницата на Маргините се омъжи за дългогодишния си другар Юра Месропян през септември 2020-а. Сватбата им в прочут хотел под тепетата единомислещо бе избрана за събитие номер едно в Пловдив за годината. По искра тържеството не отстъпваше даже на някои от най-запомнящите се венчавки в България въобще. Братя Маргини не бяха видяни на церемонията, само че пък тяхната майка - Соня Маринова, почете венчавката.
 Николай и Красимир Маринови Николай и Красимир Маринови
Племенничката на Маргините и Юра бяха дружно пет години, преди да узаконят връзката си. Любовта им пламва на абитуриентския бал на Бисера. Предложението за брак бе през 2019-а. Месропян зададе съдбовния въпрос точно на 23-тия рожден ден на обичаната си.

Пловдивчанинът с арменски корени е наследник на прочут месарски необут. Завършил е езиковата гимназия в Града под тепетата. Преди 6 години влезе в престъпните летописи след пукотевица с газов револвер в лицето на 29-годишен мъж в спор за паркомясто. Тогава едвам 19-годишен, Юра бе освободен против 6000 лв., платени от татко му.

Сестрата на Маргините - Мариана, очевидно е орисана да е мъжка баба. Голямата й щерка Бисера към този момент се радва на две момчета. Син има и по-малката Мария. Тя роди през октомври. Бебокът носи името на баща си - Добромир. Бабата е неразделно до двете си дъщери и оказва помощ с каквото може за оглеждането на внуците.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР