Семейството на Морган Рибейро, който почина след усложнения след операция

...
Семейството на Морган Рибейро, който почина след усложнения след операция
Коментари Харесай

Майката на Морган Рибейро, който почина след операция за отслабване в Турция, призовава за промяна

Семейството на Морган Рибейро, който умря след затруднения след интервенция за намаляване в Турция, приканва за по-строго контролиране в промишлеността.

Майка Ерин Гибсън, на 44, желае рекламите в обществените медии за интервенции да съдържат детайлности за обвързваните опасности, в това число смъртни случаи и пострадвания. Тя също по този начин приканва козметичната застраховка да стане наложителна.

Ерин сподели: „ Бих желала да има закон на Морган, който да произтича от това, тъй че да не се случва на никой различен. Козметичният туризъм би трябвало да спре. “

Най-малко 25 британци са умряли след медицински туристически пътувания до Турция от януари 2019 година, оповестиха от Министерството на външните работи. 20-годишният Морган умря този месец, дни след интервенция на стомашен ръкав в Истанбул. Полетът й за у дома трябваше да кацне спешно в Белград, когато се разболя. Сръбските лекари споделиха, че червата й са били разрязани по време на интервенцията в Турция, което е довело до зараза.

The Mirro...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР