Семейството на млада британка, която загуби живота си, докато се

...
Семейството на млада британка, която загуби живота си, докато се
Коментари Харесай

„Нашата трагична Дона почина след „евтина“ операция за цици в Майорка - никога няма да го преодолеем“

Семейството на млада британка, която загуби живота си, до момента в който се подлагаше на бюджетна козметична интервенция в чужбина, приказва за скръбта си.

Трагичната Дона Бътърфийлд, на 30, умря, откакто пътува до испанския остров Майорка за работа за 6 000 английски лири. Фризьорката и амбициозна манекенка се оперира в Clinica Luz в столицата Палма. Но по време на интервенцията тя получи сърдечен арест и трябваше незабавно да бъде преместена в болница.

Тя беше в интензивно поделение съвсем две седмици, преди да почине. Един другар разказа добре пътувалата Дона като „ изумително хубав човек, взет прекомерно рано “. Близък член на фамилията добави: „ Никога няма да го преодолеем, просто би трябвало да се научим да живеем с него. “

Директорът на клиниката Матео Верд Валеспир, 69, в никакъв случай не е трябвало да взе участие в интервенцията на Дона в първото място. Той беше наказан за непредумишлено ликвидиране след гибелта на друга жена, която се подложи на липосукция в друга клиника, която управляваше.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР