Семейството на Мат Деймън е било засегнато от коронавируса. 49-годишният

...
Семейството на Мат Деймън е било засегнато от коронавируса. 49-годишният
Коментари Харесай

Дъщерята на Мат Деймън е била заразена с COVID-19 - slava.bg

Семейството на Мат Деймън е било наранено от ковид. 49-годишният артист, който сега е изолиран с околните си в Ирландия, направи изненадващо посещение в локалното радио, където приказва за изолацията и по какъв начин пандемията се е отразила на всички вкъщи.

Той споделя, че е снимал филм във Франция, само че втората му част е трябвало да бъде снимана в Ирландия. При идването им в Ейре обаче продукцията е спряна поради болестта. Деймън остава в страната изолиран и под карантина. Носителят на „ Оскар “ разкри, че 21-годишната му щерка е била диагностицирана с COVID-19.

„ Тя учи в лицей. Всички знаем, че те са затворени сега, само че тя остана в Ню Йорк. При нея беше открит COVID-19 доста рано, както и при нейните съквартиранти. Всички минаха през вируса сполучливо “, споделя артистът. Той добави, че единствено 21-годишната Алексия не е със фамилията.

Другите три дъщери – Изабела на 13, Джиа на 11 и Стела на 9, са в Ирландия и Деймън твърди, че всички се усещат отлично. „ Тук е прелестно. Това е най-красивото място, на което сме били. Това, което се случва в света, е извънредно, само че за моето семейство това е като лека отмора “. Звездата прибавя, че с тях са и няколко учители, които са пристигнали преди карантината.

Деймън е един от актьорите, които вземат участие във кино лентата „ Заразяване “, чийто сюжет наподобява извънредно доста на сегашната обстановка. Историята споделя за международна пандемия, чийто лек се търси от учени и международни водачи. След като COVID-19 се появи в света, филмът беше разгласен като оракулски и рейтингът му внезапно се повиши.

„ Всеки, който споделя, че не можехме да предвидим това, би трябвало да гледа „ Заразяване “. Преди 10 години направихме филм, говорейки си единствено с специалисти “, споделя Деймън. Той прибавя, че е в непрекъснат контакт със сценариста на кино лентата – Скот Бърнс.

Източник: tialoto. bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР