Семейството на Кристиано Роналдо благодари на феновете на Ливърпул за

...
Семейството на Кристиано Роналдо благодари на феновете на Ливърпул за
Коментари Харесай

Никога няма да забравим това, което направихте: Семейството на Роналдо благодари на феновете

Семейството на Кристиано Роналдо благодари на почитателите на Ливърпул за изключителната им поддръжка към нападателя на Ман Юнайтед и неговата партньорка след гибел на дребния им наследник.

Привържениците на "Анфийлд " изпяха "You`ll Never Walk Alone " в седмата минута на снощния конфликт в лигата сред двата тима и се причислиха към почитателите на своите яростни противници в безупречно уважавана минута овации.



Сестрата на Кристиано, която живее в Мадейра, Елма сподели страстите си през нощта, като разгласява фрагменти от жеста в обществените мрежи и написа: "Благодаря ти за този Ливърпул. Никога няма да забравим това, което направихте през днешния ден.

Тя приключи известието си с емотикон за сърце.

Братът и сестрата Катя, която разгласява от вкъщи си в Бразилия, написа: "Много повече от футбол " на фона на личния си видеоклип с припева на "You`ll Never Walk Alone ".

Сестрите и майка им Долорес Авейро също показват, че имат вяра в Бог, който ще им помогне да преодолеят трагичната загуба, сполетяла фамилията.

Долорес, цитирайки прочут стих от Библията, който е оказал помощ на доста хора в сложни моменти, написа в своя Instagram на португалски: "Уповавай се на Господа с цялото си сърце и не се осланяй на личния си разсъдък.

"Във всички свои пътища признавай Него и Той ще направлява пътеките ти ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР