Семейството на Кевин Костнър премина през големи промени за изминалата

...
Семейството на Кевин Костнър премина през големи промени за изминалата
Коментари Харесай

Новата любов на Кевин Костнър

Семейството на Кевин Костнър мина през огромни промени за миналата една година. А повода - развода на артиста с Кристин Баумгартнер.
 Кевин Костнър на 69
Кевин Костнър в 25 обстоятелството

Защото някой има рожден ден

Вече някогашната му брачна половинка, с която имаха близо двайсетгодишен брак, подаде молба за бракоразвод през май предходната година. Като причина за раздялата тя бе показала " непреодолими разлики ".

През септември  и съумя да уреди разногласието по отношение на издръжката на трите си деца - Кейдън (16 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (13 г.).
 Снимка 634614

Оттогава към този момент изминаха няколко месеца и към този момент наподобява като че ли и, и  вече са рестартирали любовния си живот. За артиста неотдавна се приказва, че се среща с 49-годишната певица, а пък за бившата му, че излиза с финансиста.

Въпреки че към този момент публично никой не е коментирал персоналния си живот,  издаде, че въпреки всичко някой е спечелил сърцето му. И не, не става дума за някоя жена, а за кучето, което публично е новият член в фамилията на артиста.

Именно с това той се е похвалил с пост в Instagram, където е качил няколко фотоси с новия си домакински любим.
 Кевин Костнър за новата връзка на Кристин Баумгартнер - какво мисля артистът
Какво мисли Кевин Костнър за новата връзка на някогашната си

Изненада или не напълно

" Най-новото попълнение в фамилията. Вече съм влюбен в този специфичен мъник ", написа Кевин Костнър в описанието, от което излиза наяве какъв е полът на кучето, само че не и какво е името му. Не можем да отречем обаче, че дребният е повече от обаятелен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР