Семейството на една от най-големите звезди в кеча - американеца

...
Семейството на една от най-големите звезди в кеча - американеца
Коментари Харесай

Американска звезда в кеча осинови българче

 Семейството на една от най-големите звезди в кеча - американеца Кърт Енгъл се усили с още един член.

50-годишният Енгъл дочака идването на българчето, което осинови. Олимпийският първенец по битка от Атланта 1996 и брачната половинка му имат още четири дъщери и един наследник, а към този момент се грижат и за 15-годишния Иван от Сливен.

Кърт Енгъл се срещна с младежа през лятото, а цялата процедура по осиновяването продължи няколко месеца. Момчето към този момент носи и името Джоузеф, а новите му родители поставят всички грижи, с цел да се приспособява допустимо най-бързо, като в това число са наели преподавател по британски език.

Освен това известният кечист очевидно е решил да прави момчето състезател, защото сподели в обществените мрежи тяхна обща фотография от фитнеса. " Джоузеф е новият ми сътрудник в тренировките ", написа Кърт Енгъл в Инстаграм, представен от Монитор.

Пред телевизионния канал " TMZ " Енгъл показа: " Наистина е необикновено. 15-годишният ни наследник към този момент е при нас и се приспособява към живота в Америка. Имаше доста компликации, само че той е ужасно хлапе. Със брачната половинка ми взехме решение, че не желаеме бебе, а по-голямо дете. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР