Семейството на един от тримата фенове на Канзас Сити Чийфс,

...
Семейството на един от тримата фенове на Канзас Сити Чийфс,
Коментари Харесай

Баща на фен на Канзас Сити Чийфс, открит мъртъв в двора на приятел с още 2-ма, вярва, че е бил дрогиран

Семейството на един от тримата почитатели на Канзас Сити Чийфс, открит мъртъв при мистериозни условия в заснежения двор на другар, неистово допусна, че може са били упоени и оставени да умрат.

Бащата на Рики Джонсън направи избухливото, безпричинно обвиняване, макар че ченгетата дадоха да се разбере, че не третират гибелта като подозрителна и подчертаха, че към момента не е ясно дали са забъркани алкохол или опиати.

Приятелят в къщата, почитан академик по ХИВ данни Джордан Уилис, също изрично отхвърли да знае нещо за тежкото състояние на тримата му умиращи другари, като твърди, че е задремал вътре със слушалки.

Рики Джонсън-старши сподели пред Fox News Digital, че неговият 38-годишен наследник не е „ безконтролен “ и не би излязъл на открито в снега без палто, с цел да замръзне до гибел дружно с приятелите си, Дейвид Харингтън, 37 година и Клейтън Макгийни, 36 година

„ Вярвам, че той ги упои, измъкна ги на открито и изчака два дни, с цел да се обади в полицията “, сподели Джонсън-старши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР