Семейството на черногорския премиер Здравко Кривокапич, напуска Сърбия, заради инцидент

...
Семейството на черногорския премиер Здравко Кривокапич, напуска Сърбия, заради инцидент
Коментари Харесай

Сръбската полиция е насочила пистолет срещу сина на Здравко Кривокапич

Семейството на черногорския министър председател Здравко Кривокапич, напуща Сърбия, поради случай в Белград. Според източник на Vjesti, сръбската полиция е насочила револвер против сина на Кривокапич и чиновник от неговата защита.
Децата на премиера Кривокапич са предпазени лица, според закона, и това се отнася и за престоя им отвън държавните граници на Черна гора.
Синът на Кривокапич и охранителят са били претърсени поради догатката, че са въоръжени. Семейството твърди, че оръжията, с които разполага защитата, са съответно оповестени пред формалните органи на Сърбия.
Vijesti пусна и видеозапис на част от случая, в който се чува по какъв начин дъщерята на Кривокапич Йелена стачкува шумно против държанието на служителите на реда, които са обкръжили колата.
Дъщерите на черногорския министър председател Йелена и Милена Кривокапич обявиха в края на юни, че не се усещат в сигурност в Сърбия и че фамилията им е изложено на невиждан линч в локалните таблоиди.
След като напуснаха Белград, президентът на Сърбия Александър Вучич ги предложения назад с думите, че са добре пристигнали да живеят тук.
" Ние ще подсигуряваме тяхната сигурност, Сърбия е страна с положителни домакини и положителни хора, противоположното не би трябвало да се случва у нас ", сподели Вучич. Семейството на Кривокапич разгласи, че е решило да се върне в Белград. След снощния случай обстановката явно ще е различна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР