Семейство в Германия спечели годишните войни за солариуми, като му

...
Семейство в Германия спечели годишните войни за солариуми, като му
Коментари Харесай

Семейство получи 280 британски лири, след като преспа по време на ваканцията на TUI, видя, че са пропуснали шезлонгите

Семейство в Германия завоюва годишните войни за солариуми, като му беше присъдено обезщетение, откакто преспаха ги видяха да пропуснат шезлонг.

Неназованото семейство от Саксония в източна Германия получи отчасти възобновяване на тяхната пакетна почивка от €5 260 (£4529) в курорт на гръцкия остров Родос, откакто отхвърлиха да се разсънят на зори и да застанат техните кърпи на шезлонгите. Войните за шезлонгите бушуват в обичаните на британците ваканционни места от години, защото фамилиите се оказват подготвени да се оправят с най-хубавото място край басейна. Клипове в TikTok демонстрират тълпи от туристи, препускащи към басейните на хотелите, някои тичат към шезлонгите и хвърлят движимостите си, други хвърлят хавлиите си на седалките пред себе си.

Германското семейство спори в съда, че кавгата, на която стана очевидец, е срещу политиката на хотела, която гласи, че нито един шезлонг не би трябвало да се резервира за повече от 30 минути, когато не се употребява. Те споделиха, че личният състав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР