Семейство Сопрано се завръща - на голям екран с история,

...
Семейство Сопрано се завръща - на голям екран с история,
Коментари Харесай

„Семейство Сопрано“ се завръща на екран

" Семейство Сопрано " се завръща - на огромен екран с история, която хронологично предхожда събитията в хитовата телевизионна поредност, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, базирайки се на " Ню лайн синема ".
 
От продуцентската компания оповестяват, че са закупили сюжета " Многото светци на Нюарк " от основателя на " Семейство Сопрано " Дейвид Чейс и сценариста Лорънс Конър , който също е работил над телевизионното шоу.

 
" Чейс е занаятчия на повествованието и за нас, както и за сътрудниците от HBO , е вълнуващо, че той реши още веднъж да посети вселената на семейство Сопрано и да я разшири в игрален филм ", се показва в изказването на " Ню лайн синема ".
Movie prequel to ‘The Sopranos’ in the works, written by series creator David Chase 
— The Reel (@TheReel_in) Сценарият разказва обществените и расови вълнения през 60-те години на предишния век в Нюарк , Ню Джърси , и е фокусиран върху напрежението сред локалните етнически италианци и афроамериканци.

 
Очаква се филмът да включва част от персонажите от отличения с многочислени телевизионни награди Еми  сериал, предаван от телевизия HBO до 2007 година
 
Поредицата " Семейство Сопрано " възвести новата " златна епоха " на малкия екран и способства за превръщането на HBO в един от титаните на телевизионната промишленост.

 
Актьорът Джеймс Гандолфини , превъплътил се в облика на основния персонаж Тони Сопрано , умря на 51-годишна възраст от инфаркт през 2013 година Миналата година се спомина и поддържащият артист Франс Винсънт , изиграл в сериала ролята на мафиотския необут Фил Леотардо .
 
В известието на " Ню лайн синема " не се показват актьорски състав, режисьор и дата за излизане на екран на игралната продукция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР