Семейство Симпсън“ предсказали и речта на Грета ТунбергСемейство Симпсън“ бе

...
Семейство Симпсън“ предсказали и речта на Грета ТунбергСемейство Симпсън“ бе
Коментари Харесай

„Семейство Симпсън“ предсказали и речта на Грета Тунберг пред ООН

„ Семейство Симпсън “ предсказали и речта на Грета Тунберг
„ Семейство Симпсън “ бе разгласен за пророческия сериал на десетилетието. След като хитовия анимационен ситком позна и за речта на Грета Тунберг, всички към този момент са уверени, че сериалът фактически предсказва бъдещето.

В епизод от 2007 година Лиза Симпсън изнася тирада като тази на Грета пред съучениците си. Тя се пробва да ги предизвести за всичко, което ще се случи в Спрингфийлд за 50 години, в случай че някой не предприеме нещо във връзка с климатичните промени.



Подобно на Грета, тя обаче остава нечута и неразбрана. С тази разлика, че Лиза е освиркана от връстниците си, а Грета — от възрастни хора.

След речта на Тунберг, тя бе наречена „ глезено момиченце “, „ капризно дете “, а акциите й се дефинираха като опит за операция от страна на нейните родители.

И Лиза, тъкмо като Грета упрекна международните водачи за екологичната конюнктура на Земята. С тази разлика, че тя не насочи убийствения взор, който шведката сподели на Тръмп.

Това не е първият път, когато „ Семейство Симпсън “ планува международни събития. Те предсказаха по какъв начин ще свърши „ Игра на тронове “, президентът Тръмп и други международни събития.



„ Семейство Симпсън “ предсказали и Грета Тунберг сн. You Tube

Що се отнася до Грета Тунберг, тя е на път да оглави новата вълна ядосани младежи. Но не в литературата, а деятели, които са същински загрижени за околната среда. Нейната концепция, че модерното общество би трябвало да заживее без електричество и интернет, по образеца на амишите, не посрещна доста съидейници. Но протестът на Грета даде храброст и на други младежи да опитат да вземат нещата в свои ръце. И да стартират да търсят други възможности, за справяне на проблемите с климата. Предстои да забележим дали ще съумеят. Светът има потребност от световна смяна, само че всичко стартира с мисленето. И с осъзнаването на обстоятелството, рецесията не следва, а към този момент е настъпила. И последствията засягат всички.



 

razkritia.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР