Семейство със 7-месечно бебе е блокирано в комплекс Нестинарка в

...
Семейство със 7-месечно бебе е блокирано в комплекс Нестинарка в
Коментари Харесай

Семейство със 7-месечно бебе е блокирано на Нестинарка без ток

Семейство със 7-месечно бебе е блокирано в комплекс " Нестинарка " в Царево без ток, оповестява " Нова телевизия ".

С рухването на нощта водата там се отдръпва, само че хората остават без опция да си тръгнат.

Приливната вълна застига Моника и Николай на първия етаж в комплекса, в който са отседнали.

„ Водата придойде внезапно и ни запуши вратата. Не можехме да я отворим. От напора на водата се спука вратата изпод. При самото заключване шиповете останаха вътре и не можеше да се отвори. А водата се изливаше и стигна до гърдите ми. Държах детето в ръце. Съпругата ми стартира да вика от балкона за помощ. Чу ни едно семейство. Жената изпрати сина си – 15-годишно момче, което хвана детето, с цел да мога най-малко да прескоча. Някак си успяхме да се измъкнем, само че всичко ни е унищожено  - в това число и колата ”, споделя Николай.

Тръгват даже без облекла на гърба си. „ Всичко плува около теб. Падат предмети, дрешникът падна, до момента в който държах щерка си. Спалнята плува, хладилникът. Всичко ”, твърди той.

Сега са на третия етаж в комплекса, съумяват да си напазаруват най-необходимото, само че са без ток и не знаят какъв брой време ще бъдат откъснати от света. А за случилото се упрекват общината.

„ Това не е допустимо да се случи просто от един дъжд. За 5 минути по този начин да се изпълни с вода до кръста и да рискуваме живота на 7-месечно бебе ”, твърди Моника.

Сега се надяват да получат помощ, с цел да могат да се приберат вкъщи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР