Семейство с три двойки близнаци от село Бистрица има нужда

...
Семейство с три двойки близнаци от село Бистрица има нужда
Коментари Харесай

Семейство с три двойки близнаци от село Бистрица има нужда от подкрепа

Семейство с три двойки близнаци от село Бистрица има потребност от поддръжка. Пред " Фокус “ кметът на село Бистрица, Община Дупница Кирил Огненски уточни, че фамилията има и още едно дете.

" В Бистрица си имаме трета двойка близнаци в едно семейство, които от преди 48 часа са си към този момент вкъщи. У дома - при мама и тате, при братчетата и сестричките. Пожелавам им доста здраве, благополучие и сбъднати фантазии. Семейство Костадин Ламбов и Цветелина Скоклева се снабдиха с трета двойка близнаци. Такъв случай в България не е регистриран най-малко последните 80 години, което пък е още една причина за горделивост на нашето село Бистрица. И въпреки в никакъв случай Костадин и Цвети да не са търсели помощ и поддръжка, и да се оправят сами в тези сложни времена, мисля, че наш дълг е да им подадем ръка. Всички виждаме какво е икономическото положение в страната, инфлацията и повишението на цените, които затрудняват съвсем всяко семейство, а какво остава за родители на толкоз доста деца. Те са общо 9. Но когато обичаш деца, когато си подготвен да жертваш всяка свободна минутка за щастието на тези почтени същества, и то, без да искаш помощ - то такива хора заслужават възторженостти “, сподели кметът на селото Кирил Огненски.

Той уточни, че има вяра, че добротата у хората към момента я има, въпреки да е мъчно на всеки. Вярва, че постоянно може да се подаде ръка на такива хора, тъй като общество без състрадание е обречено.

" Нека всеки от нас помогне съгласно опциите си на Костадин и Цвети да отгледат своите дечица в спокойна среда, без ограничения и проблеми. Нека бъдем хора и дадем късмет на тези деца да отраснат с усмивка на лицето, да бъдат щастливи, а образецът на състрадание да бъде подобен за всеки гражданин в страната. Всеки който желае да се включи - може да се свърже с мен на телефон: 0898 532 785 или в кметството на селото “, сподели Кирил Огненски.

Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР