Семейство с две деца са уличени в кражба. Майката и

...
Семейство с две деца са уличени в кражба. Майката и
Коментари Харесай

Търговка заподозря семейство в кражба, използват и децата си СНИМКИ

Семейство с две деца са уличени в кражба. Майката и бащата работят по скица. Това заподозря собственичка на магазин в столичния квартал „ Дружба “ 2. Тя споделя, че родителите влизат в комерсиалния обект по настрана с по едно дете. От тримата единствено майката краде, а мъжът и децата са за заслон.

Търговката разгласява и фрагменти в обществената мрежа. На едно от видеата се вижда по какъв начин дамата взима бутилка от рафта.

„ Цялото семейство е добре подготвено в кражба, всеки си има роля и е помощник! Днес са при нас, а на следващия ден? Може би у вас?, “ сподели собственичката на магазина.

„ Майката на двете деца взе бутилка уиски за над 100 лв.. През това време мъжът и децата разсейват колежката на касата. Едно от децата подава бонбонки и желае да ги заплати. Докато това се случва майката си постави бутилката в гащите, “ показа Надя Гюрова пред GlasNews.bg.

Тя добави, че магазинерката се усетила директно след кражбата, пробвала да настигне към този момент излязлото от магазина семейство, само че те към този момент били избягали.

„ Децата се учат от родителите си. Това е най-притеснително в тази ситуация, какъв образец получават те. Момченцата наподобяват на не повече от 10 години. Редно е да се вземат ограничения за тях до момента в който към момента е време, “ сподели още дамата.

Това, което прави усещане, е че всички наподобяват обикновено облечени. Надя съобщи, че в случай че дамата беше откраднала самун да вземем за пример, въобще не би алармирала за кражба.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР