Семейство от Варна издирва безуспешно сина си вече цял месец.

...
Семейство от Варна издирва безуспешно сина си вече цял месец.
Коментари Харесай

Семейство от Варна е отчаяно, синът им изчезна

Семейство от Варна търси безрезултатно сина си към този момент цялостен месец. Изчезналият е 31-годишен и има психологично заболяване, оповестява NOVA.

Следите на младия мъж се губят в Морската градина във Варна. Той изчезва измежду бял ден, до момента в който е оставен самичък за няколко минути. От полицията признават, че макар претърсването на парка и другите издирвателни дейности, от него няма никаква диря.

Здравко е болен от параноидна шизофрения и реагира на света по детски. Младият мъж е единствен наследник на родителите си.

„ На моменти е естествен, в подобен смисъл, че може да се смее, може да беседва, а в различен миг може и да покачва звук. Не е приспособен към градска среда, към извънградска, както в къщи. Облечен е с фланелка с пай ръкав, от горната страна риза на квадратчета, кафеви дънки, сини маратонки, кафеви чорапи”, изяснява Янко Чакъров, татко на Здравко.

Синът му е висок 186 сантиметра, със светлокестенява коса и кафяви очи. На 11-и септември е разгласен за общодържавно търсене, а околните му популяризират листовки с вяра някой да го разпознае.

От полицията твърдят, че неведнъж са правени обходи в парка. В региона няма видеонаблюдение. Проверяват изоставени здания, рискови шахти, разпитват скитащи хора.

Всеки, който има информация за изчезналия Здравко или го види някъде, може да алармира на телефон 112 или в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР