Семейство от петричкото село Струмешница се нуждае от помощ. 14-годишният

...
Семейство от петричкото село Струмешница се нуждае от помощ. 14-годишният
Коментари Харесай

Зов за помощ: Подкрепете 14-годишния Божидар в битката с болестта, да да изпълни голямата си мечта

Семейство от петричкото село Струмешница се нуждае от помощ. 14-годишният им наследник Божидар се възвръща от интервенция на израстък в гръбнака. С помощта на донори, родителите му са платили интервенцията, само че в този момент детето се нуждае от средства за възобновяване.

Преди 14 години Божидар идва на бял сват като божи подарък за родителите си. Божидар пораства щастливо и будно дете. Най-много обича да върви на учебно заведение и да отглежда домашните си любимци. До преди 4 години, когато родителите му схващат, че има израстък в гръбнака.

„ Появиха се болки 2014-та година в крачето, десния крайник. По това разбрахме, че има проблем. Шест месеца не можаха да слагат диагноза ”, споделя Митко Илиев, татко на Божидар пред Нова Тв.

За фамилията стартира вървене по тъгите и интервенции в България и в Германия. Туморът,обаче е единствено отчасти отхвърлен. Единственият късмет за детето идва от клиника в Турция, където преди 3 седмици Божидар е сполучливо опериран.

„ Слава на Бога, след интервенцията е добре. Крачето освободи, сполучлива е интервенцията, отстраниха тумора, съгласно лекарите напълно ”, споделя Митко.

Операцията коства на фамилията 36 хил евро. Платена е благодарение на положителни хора. На Божидар,обаче му предстоят още следващи лечения. Като за начало са му нужни  22 хиляди $, непостижими за родителите му.

„ Аз имам вяра в положителното и в положителните хора,защото го изпитахме и го видяхме с очите си, че положителното съществува има положителни хора. И, тъй като никой не е застрахован, че няма да му се случи, да пази Бог, приканвам всички положителни хора,с положителни сърца каквото могат от душа да дарат ”, споделя бащата на детето.

А Божидар към този момент няма самообладание да се върне вкъщи и да стартира животът си изначало.

„ Искам да оздравея. Да стана ветеринар ”, споделя детето.

----

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

Общинска банка

Гр. Петрич

BIG: SOMBBGSF

IBAN: BG24 SOMB 9130 1064 0422 01

Титуляр: Божидар Митков Илиев

Paypal: [email protected]

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР