Семейство от Лакония в Гърция подаде сигнал в полицията за

...
Семейство от Лакония в Гърция подаде сигнал в полицията за
Коментари Харесай

 Скандал с 13-г. девойче, забременено от 44-г. нашенец, разтресе Гърция Семейство от Лакония в Гърция подаде сигнал в полицията за обезчестяване на 13-годишната им щерка. Родителите настояват, че насилникът е 44-годишен българин.

Те схванали за случилото се едвам когато малолетната госпожица се оказала в напреднала бременност. В началото на януари тя родила крепко момченце.

След подаването на сигнала от родителите на малолетната сънародникът ни неотложно е бил арестуван от гръцката полиция, написа " Телеграф ".

Съгласие
Мъжът в показанията си твърди, че се срещал с девойчето повече от година. Не е имало никакво принуждение и всичко е било с нейно единодушие и непринудено. Малолетното девойче е член на многодетно семейство. Има трима братя и две сестри. Тя е износила бебето си безпроблемно и е родила през януари в Атина. Момиченцето й се намира в бебешки център „ Митера “. Взета е ДНК проба за определяне на бащинство.

Скандално
Възпитателите в центъра забелязали, че тийнейджърката почнала да наддава на тегло и с координираните дейности на шефа на учебното заведение, съгласувани с локален доктор, малолетната била подложена на кръвни проучвания като част от профилактичните прегледи за деца. Тогава била открита напреднала бременност и момичето било преместено от здравния център „
Всичко за Вашата сватба
Ареополис “ в болница в Спарта и оттова в родилния дом в Атина, с цел да роди.

Случаят скандализира гръцката общност в края на 2022 година 13-годишната е преместена със заповед на прокурора в подслон в град Патра, където са и другите й братя и сестри.

Тя има рандеву със фамилията си всеки вторник и петък. Тогава посоченият за татко българин бе арестуван и беше поискана предварителна експертиза за полови дейности.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg