Семейство от Китай се е съберало отново с отдавна изгубения

...
Семейство от Китай се е съберало отново с отдавна изгубения
Коментари Харесай

Отвлечено преди 25 години дете беше намерено чрез изкуствен интелект

Семейство от Китай се е съберало още веднъж с от дълго време изгубения им наследник с помощта на стратегия с изкуствен интелект, която употребява логаритъм за съпоставяне на лица.
Прочетете още
На 20 януари 1999 година брачната половинка на Сие Кефинг излиза до магазина, с цел да купи зеленчуци. Жената оставя самичък в дома им спящия 10-месечен Кингшуай, като не заключва входната врата. Тя пренебрегнала двамата „ подозрителни " мъже, които видяла в постройката. Когато се върнала 10 минути по-късно, майката разкрила празна детската люлка.

С помощта на своето семейство, другари и локалните управляващи, Сие и брачната половинка му търсят момчето в голям брой градове и провинции, в това число Пекин, Тиендзин и Хенан. Това коства на родителите всичките им спестявания, а покрусената майка изпада в дълбока меланхолия поради тъга и виновност.

Базирана в Пекин компания е създала стратегия, която посредством изкуствен интелект основава изображения на база логаритъм за съпоставяне на разположение сред възрастта и родството. Те употребяват фотоси на родителите и по-големия брат на Кингшуай, с цел да генерират неговия сегашен облик, написа Дарик нюз.

Снимката незабавно е предадена на полицията, която стартира да следи за лице с сходен външен тип. И в края на ноември фактически го засичат. Сега отвлеченото кърмаче Кингшуай е 25-годишен мъж.

Самоличността на Кингшуай е потвърдена с ДНК разбор.

Оказа се, че като кърмаче той е бил продаден от двамата си похитители на бездетно семейство. Единият от мъжете, които е взел участие в отвличането към този момент е мъртвец, само че полицията е издирила и арестувала другия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg