Семейство Кардашиян наруши за пореден път ковид мерките и замина

...
Семейство Кардашиян наруши за пореден път ковид мерките и замина
Коментари Харесай

Преслава се сдуши с Кардашиян

Семейство Кардашиян наруши за следващ път коронавирус ограниченията и отпътува на екзотично странствуване за 3-ия рожден ден на Сторми, дъщеричката на Кайли Дженър.
Вижте тази обява в Instagram.

Риалити кланът отпътува за Търкс и Кайкос в югоизточната част на архипелага Бахамски острови, откъдето не стопира да качва спиращи дъха фотоси.

Пътешествието било в напълно дамски състав, а девойките отседнали в частна вила, която постоянно посещавали и прекарали времето си главно на плажа.

Семейство Кардашиян останало за три нощувки и побързало да се прибере назад в Лос Анджелис, където да продължи с празненствата за рождения ден на Сторми, който в действителност е през днешния ден, написа woman.bg
Вижте тази обява в Instagram.

Именно един от екзотичните снимки на Клои Кардашиян разяснява и родната поп-фолк звезда Преслава, която пък е на сантиментална почивка в Турция. Преслава пусна два стикера с надпис “top”, а приятелката на баскетболиста от НБА Тристан Томпсън побърза да й отговори с четири сърца. Последва поредност от мнения от български почитатели, а самата Преслава се похвали в свое стори с новото си другарство.


Вижте тази обява в Instagram.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР