Семейство беше шокирано, когато се оказа, че пет години то

...
Семейство беше шокирано, когато се оказа, че пет години то
Коментари Харесай

ДНК тест: жена отглежда чуждо дете 5 г. поради подмяна в родилния дом

Семейство беше шокирано, когато се оказа, че пет години то не е отгледаждало личното си дете. 31-годишен брачен партньор упрекна 29-годишната си жена в невярност: детето било изцяло друго от него. 

Поради съмнение мъжът решил да си направи тест за бащинство - и бил " шокиран " от резултатите, се казва в обява в платформата Reddit.

„ Съпругът ми, той е на 31 години, направи тест за бащинство на щерка ни, отговорът се върна, само че в никакъв случай не съм изневерявала “, написа потребителката на уеб страницата.

Според нея мъжът споделил, че връзката им се основава на машинация и решил да се разведе. Тя почнала да проверява - почнала да търси ДНК, което да съответствува с щерка й. Търсенето, съгласно нея, било сполучливо: става известно, че биологичната щерка е пподменена при раждането.

Разследването траяло месеци, само че в последна сметка тя твърди, че в този момент е почнала правосъдния развой за осиновяване на детето си.

„ Не мисля, че мнозина биха се изненадали, че болничното заведение, в която бях, не е най-хубавата в региона “, написа дамата.

По думите й, когато се оказало, че детето е в фамилията на други хора, управляващите го прибрали.

" Съжалявам за другото семейство, само че в това време е добре, че успяхме да я намерим жива и невредима. Започнахме процеса на осиновяване ", изясни тя.

Жената твърди, че е завела дело против болничното заведение за внушителна сума и е споделила на доведената си щерка, че сестра й скоро ще се причисли към тях. Жената споделя, че не би желала да има работа с другото семейство, само че й е жалост за тях.

След като истината излезе нескрито, връзката със брачна половинка й станала по-силна и в този момент той към този момент не възнамерява да подава молба за бракоразвод.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР