През март 2024 г. стана известно за смъртта на Джон

...
През март 2024 г. стана известно за смъртта на Джон
Коментари Харесай

Ясна е причината за мистериозната смърт на инженера, разобличил Боинг

През март 2024 година стана известно за гибелта на Джон Барнет, някогашен чиновник на Boeing. Бившия чиновник на компанията беше открит мъртъв, откакто свидетелства в развой против авиогиганта.

Известно е, че Барнет е умрял в колата си. Първоначално юристът на инженера назова гибелта странна, защото... скоро трябваше да даде показания в съда.

Няколко месеца след гибелта на Барнет американската полиция заяви, че повода за гибелта е самоубийство. Според People това е доказано в изказване от полицейското ръководство на окръг Чарлстън в Южна Каролина.

Барнет е открит мъртъв в колата.

„ В изказване от 17 май полицейското ръководство в Чарлстън сподели, че няма доказателства за принудително влизане или признаци на физическа битка вътре в транспортното средство “, сподели американската полиция.

На предната седалка до тялото на Барнет е открита записка. Бившият инженер написа, че в последно време страда от тежки прочувствени прекарвания. Разследването откри, че господин Барнет е имал дългогодишни проблеми с психологичното здраве, които са се изострили от случая с Боинг.

Веднага след гибелта на Барнет фамилията му удостовери, че той се бори с посттравматично стресово разстройство и пристъпи на суматоха. Роднините обаче упрекнаха Боинг за тежкото му положение. В същото време юристите на инженера увериха, че той чака края на следствието.

Припомняме, че Барнет сподели, че чиновниците на Boeing са били принудени да конфигурират остарели елементи на нови самолети Boeing 737 и Boeing 787 Dreamliner. Бяха доставени ексцентрични елементи, с цел да се избегнат забавяния на индустриалната линия.

А в началото на май 2024 година при мистериозни условия умря вторият осведомител, съобщил за недостатъци в самолети Boeing. Твърди се, че Джошуа Дийн е умрял ненадейно заради „ бързо разрастваща се зараза “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР