Семейство Арабаджиеви са били в къщата на Георги Семерджиев. И

...
Семейство Арабаджиеви са били в къщата на Георги Семерджиев. И
Коментари Харесай

Ето При Кой Знаков Играч Са Се Укривали Арабаджиеви! И Той Е Арестуван

Семейство Арабаджиеви са били в къщата на Георги Семерджиев. И за Арабаджиеви, и за Семерджиев е имало издадена европейска заповед за следствие. Испанските управляващи са подхванали дейности по определяне на обстоятелствата. Испанските органи на реда са влезнали в парцела с два екипа и с две претенции. Единият екип се е интересувал от Семерджиев, за който е имало европейска заповед за търсене от Швейцария, а другият екип е бил за Арабаджиеви ", изясни Арнаудова.

Тя разясни, че по случая с Арабаджиеви се работи по европейска заповед за арест. " Процедурата в този момент е идентична. Испански съд ще позволи предаването на лицата. След това като влязат на българска земя, те ще бъдат арестувани и ще им бъдат повдигнати обвинявания ", добави Арнаудова.

Георги Семерджиев, в чиято къща са арестувани Арабаджиеви, е прочут с прозвището Жоро Шопа. Той е измежду най-приближените на Евелин Банев-Брендо. Докато кокаиновият необут беше зад решетките, точно Шопа управляваше хотелиерския му бизнес на Черноморието. През 2014 година против Семерджиев беше осъществено нападение - незнаен стреля по него в тил, само че нито един от патроните не беше гибелен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР