Семейства, които живеят в центъра на Варна се оплакват от

...
Семейства, които живеят в центъра на Варна се оплакват от
Коментари Харесай

Мъж системно обира блок във Варна, отмъкнал дори пране

 Семейства, които живеят в центъра на Варна се оплакват от апаш, който редовно влиза в техния блок и си краде разнообразни неща. Повод за сигнала е последната кражба на детската количка. През последните месеци мъжът е взимал всевъзможни неща, измежду които коледна декорация, тротинетка и даже прането на хората живеещи в блока, оповестява Нова тв. 

Преди броени месеци живеещи в блок в центъра на Варна виждат, че техни движимости стартират да изчезват. Оказва се, че всичко това е дело на апаш, който се вмъква във входа неусетно, а последната му кражба е на детска количка, благосъстоятелност на фамилията на Жулиян Жеков.

" Въпросния човек, който го има на клип, в 5:20 сутринта е проникнал в междувходовото пространство, което е с 2 заключени железни порти. Взима си най-безнаказано детската ни количка и си потегля с нея ", споделя потърпевшият мъж.

Количката е била на площадка в блока. Малко по-късно мъжът, несмущаван я качва в асансьора и отпътува с нея.

" Бебето в този момент няма количка, полицията води следствие... Надяваме се на резултати от тяхна страна ", сподели още Жулиян.

Съседи от блока се принуждават да конфигурират видеонаблюдение, с цел да запишат набезите на крадеца.  Оказва се, че той тероризира хората от месеци.

" Излязоха и други негови записи - по какъв начин краде пране, по какъв начин краде коледни украси от хората ", споделя още Жулиян.

Живеещите във входа са обезпокоени за своите движимости и към този момент не ги оставят в общите пространства.

" И ние имаме там малко място и всички места се употребяват, изключително с дребни деца и комшията там си държахме колелото на детенцето и ни предизвести да не се случи същото и с нашето колело, тъй като най-вероятно може и да го е харесал ", съобщи Полина Костова.

Остава обаче въпросът по какъв начин крадецът призрак редовно съумява да се вмъкне в постройката. По случая към този момент е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР