Семейният ресторант на Лионел Меси в родния му град Росарио

...
Семейният ресторант на Лионел Меси в родния му град Росарио
Коментари Харесай

Ресторантът на Меси раздава храна на бездомни

Семейният ресторант на Лионел Меси в родния му град Росарио поде благородна самодейност. В Аржентина сега е студено и по тази причина от петък насам (5 юли) елитното заведение " VIP " раздава храна и напитни на бездомни хора. Идеята е да се помогне на колкото се може повече нуждаещи се в границите на идващите две седмици.

" Раздаваме кафе, безалкохолни питиета и даже вино ", сподели пред " Марка " мениджърът на ресторанта Ариел Алмада - " Много хора пристигнаха и демонстрираха почитание. Ще продължим самодейността 15 дни, всяка вечер сред 19 и 21 ч. "

As #Argentina is facing Economic Crisis#Messi has asked to those in charge of his restaurant in #Rosario, to open the doors to people who live on the streets and provide them with shelter and food for free.
He is a true hero on and off the field pic.twitter.com/fTipQ3tzc1
— Sheikh Abdullah (@iSheikhAbdullah) July 9, 2019
Меси е мощно зает с филантропия. По-рано тази година неговата фондация стартира партньорство с УНИЦЕФ в поддръжка на развиването на разнообразни планове в Кения.

Според " Марка ", организацията на футболиста ще подари 200 хиляди евро за начинания като построяването на нова водна помпа и раздаването на хранителни хранителни запаси. Проектът ще помогне на повече от 2000 души в страната, като ще обезпечи достъп до чиста вода в началните учебни заведения за децата и за фамилии в техните домове.

Миналата година фондацията на Лео Меси стартира партньорство със Ставрос Ниарчос Фаундейшън и подари 2.6 млн. евро, с цел да бъде приключено построяването на профилиран детски център за битка с рака в Барселона.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР