Семейните двойки или тези, които живеят заедно, носят много отговорности

...
Семейните двойки или тези, които живеят заедно, носят много отговорности
Коментари Харесай

Мъжете от тези четири зодии чакат жена им да върши всичко

Семейните двойки или тези, които живеят дружно, носят доста отговорности и не може единствено единият да прави всичко. Едно от най-големите им задължения  в къщата е да поддържат функциониращо и чисто домакинство. Те би трябвало и да бъдат благи един към различен в това време и да поддържат любовта си всеки ден.

Въпреки това, не всеки обича да прави своя дял от отговорностите си вкъщи.  Има избрани знаци, които се издигат на фундамент поради професионалните достижения, които всеки има. Тогава те отхвърлят да вземат участие в битовите отговорности. Те патриархално настроени, като желаят дамите им да правят всичко в домакинската работа. За някои мъже да мият чиниите или да чистят с прахосмукачката е срамно обвързване. Според тях това е работа на тяхната нежна половинка и би било под достолепието им да правят „ женската работа “.

Вижте мъжете от кои зодии се държат като лигльовци из къщата и желаят жена им да прави всичко:

Телец

Телците са известни с това, че са доста лоялни и привързани към майките си. Това са хората, които са страхотни единствено в това да изяждат всичко, което им се сервира. Още от дребни те са били оставени да се държат като капризно момченце. След това чакат дамите им да ги преследват, както майките им. Те биха стояли умерено на дивана, до момента в който тяхната половинка прави всичко за вечеря или бърше прахта. Много дами полудяват от това им и в случай че той не се промени, фамилната идилия бързо свършва.

Лъв

Лъвът се концентрира върху работата си съвсем в 100 % от времето. Да, упоритостта е привлекателна линия. Но този знак продължава да не прави съвсем никакви домашен отговорности. Той постоянно упреква уговорките си в службата и натиска, на който е подложен там за пропускане на домакинска работа. Това може да натовари голяма тежест за сътрудниците им, изключително в случай че и двамата работят. Много постоянно в дома на такива хора царува хаос и в никакъв случай няма да видите жилището им чист до искра. Колкото и да се пробва да прави всичко, дамата просто от време на време не може да смогне с всички задания.

Дева

Някои зодиакални знаци като Дева действат по този начин, като че ли носят тежестта на света на раменете си. Времето им вкъщи постоянно се прекарва в приплъзване на телефона или в позвъняване на другари и родственици. Те оставят домакинската работа на сътрудниците си. Девите са мощно сериозни. Те даже биха правили забележки на дамите си, с цел да подобрят стандарта на съгласно тях. Това може да бъде много непривлекателна страна за тях, изключително в случай че са оставили половинката си да прави всичко. Наглостта им в доста случаи минава границата на самообладание на техните дами и това води до големи проблеми в фамилията. Повечето представители на тази зодия обичат да оказват помощ в домакинската работа, само че част от Девите тотално не помнят своята роля вкъщи. Те биха намерили опрощение в многото си отговорности в офиса. Те даже биха си уредили среща с другари, с цел да подценен семейството.

Водолей

Здравата връзка е тази, в която сътрудниците си разделят домакинските отговорности. Водолеят обаче не всеки път отделя време и грижи за тази част от взаимното общуване със своята половинка. Когато бъдат помолени да правят домакинска работа, доста Водолеи не се оправят, тъй че половинката е принудена да прави всичко сама. Те не го вършат преднамерено. Просто нямат предпочитание да се научат да мият добре чиниите или да не оставя мръсно леке след тях. Затова те пропущат значимите моменти и от положените минимални старания няма необикновен резултат. В техните очи те оказват помощ на половинката си, само че на процедура не го вършат добре и дамата е принудена да прави всичко.

Разбира се, както доста пъти сме казвали, това е наклонност, само че не и строга рамка. Винаги има изключения. Така че в случай че мъжът ви е от някоя от тези зодии, само че ви оказва помощ у дома, можете единствено да се гордеете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР