Семейна почивка се превърна в кошмар, когато осемгодишно момиче се

...
Семейна почивка се превърна в кошмар, когато осемгодишно момиче се
Коментари Харесай

8-годишно момиче се удави в басейна на хотел Хилтън, след като беше засмукано в тръба и намерено 13 часа по-късно

Семейна отмора се трансформира в призрачен сън, когато осемгодишно момиче се удави в басейн на хотел. Момиченцето, чието име не е споделено, плувало в хотел Hilton DoubleTree в Хюстън, когато било засмукано от тръба и не се върнало.

Хората незабавно започнаха да я търсят, сподели локалната новинарска станция KXII. Те даже трябваше да изпразнят басейна, с цел да я намерят.

След като водата изчезна, те изпратиха камера по една от тръбите, която беше на повече от 20 фута дълбочина. Там я откриха - заклещена и неспособна да се измъкне.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Братът на момичето, което умря, откакто беше хванато в капан в пясъка, „ постоянно ще бъде малко по-различен “

Изглежда като че ли имаше проблем с филтъра на басейна. Едната тръба трябваше да изтласква вода, а другата да я засмуква, само че се объркаха.

Тръбата, която трябваше да изтласква вода, в последна сметка я издърпа вместо това. Не знаем какъв брой огромни са били тръбите, само че бяха задоволително огромни, с цел да изтеглят дребното момиченце.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР