Семеен сектор ще бъде изграден на стадион „VIVACOM Arena –

...
Семеен сектор ще бъде изграден на стадион „VIVACOM Arena –
Коментари Харесай

„Левски“ отваря семеен сектор на „Герена“

Семеен бранш ще бъде построен на стадион „VIVACOM Arena – Георги Аспарухов“ за всички домашен мачове на „ Левски “ до края на сезон 2018/2019. Специалната зона ще се намира на централната естрада, като до нея ще се доближава през централния вход на бранш “А “. Секторът се отличава с улеснения, присъщи за домашния уют, особено отношение към гостите и благоприятни условия за по-пълноценно преживяване преди и по време на футболните срещи. Изграждането на зоната е взаимна самодейност на VIVACOM и ПФК Левски, целяща да насърчи родители и деца да споделят дружно позитивните страсти на спорта  в една удобна и сигурна зона.

Среща с талисмана на „ Левски “, подарък пуканки, специфични стикери за спомен и незабравими срещи с митове на тима – всичко това ще дава на родители и деца неповторимият VIVACOM фамилен бранш. Децата ще имат опция да научат някои от знаковите за клуба песни, да премерят сили на модерната PS4 зона с неотдавна излязлата FIFA 2019, да покажат своите умения на джага и, несъмнено, да се насладят на мачовете на своите любимци от най-хубавите места на стадиона.
Билети за фамилния бранш ще са в продажба за идващия домашен мач на отбора против Ботев (Пловдив). Двубоят е на 4 ноември от 15 ч. на стадион „VIVACOM Arena – Георги Аспарухов “, а спомагателна информация за пропуските и достъпа до оборудването ще бъдат оповестени в дните преди срещата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР