Селта смля изтощения в Шампионската лига от Байерн през седмицата

...
Селта смля изтощения в Шампионската лига от Байерн през седмицата
Коментари Харесай

Селта смля изтощения от Байерн Севиля

Селта смля изтощения в Шампионската лига от Байерн през седмицата Севиля и го разруши с 4:0 на своя „ Балаидос” в мач от 31-ия кръг на испанската Ла Лига.

Големият воин на мача бе Яго Аспас, който записа хеттрик и удостовери отличната форма, в която се намира.

Севиля е седми в класирането с 46 точки, а Селта девети с 43. Има действителна заплаха при избран процес на събитията за Севиля от четвъртфиналист в Шампионската лига тази година тимът да остане без евротурнири през идващия сезон.

Селта се възползва по най-хубавия метод от немощта на андалусийците, които към момента са ангажирани на три фронта /финалисти за Купата на краля също/.

В 38-ата минута вратарят на севилци Сория и бразилецът Арана с дружни старания съумяха да си набутат автогол, записан на полевия състезател, с който Селта откри головата си сметка в мача.

През второто полувреме пристигнаха моментите на неукротимия Яго Аспас, който се възползва от разредените пространства и материализира мълниеносните контри на отбора от Виго тъкмо три пъти.

Аспас се разписа на два пъти в границите на три минути – в 57-ата и 60-ата, а в 78-ата оформи и своя хеттрик за крайното 4:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР