Село Царичина се намира само на 30 километра от центъра

...
Село Царичина се намира само на 30 километра от центъра
Коментари Харесай

Нещо зловещо изправя косите на хората в българския Туин Пийкс. Баба разказва ужасена, че е видяла страшни същества (ВИДЕО)

Село Царичина се намира единствено на 30 километра от центъра на София, в рамките на община Костинброд. През последните години известността му не стихва нито момент поради митовете, които витаят към това място. Легендите описват, че тук се крие огромно богатство, което даже има генезис, обвързван с непозната цивилизация. Според друга известна доктрина, богатство има, само че то не съставлява благосъстояние в класическия смисъл на думата, а е обвързвано със свръх познанието, което ни е завещано от извънземни. Така или другояче, факт е, че през 90-те години на предишния век се подхващат няколко експедиции за търсене на нещо извънредно в Царичина, като в едната са включени и подразделения на българската войска. Официална информация за това какво са разкрили експедициите, няма и до ден сегашен.

Тези дни още веднъж се заприказва за Царичина, откакто локални поданици се оплакаха, че в региона още веднъж се случват необикновени феномени, които изправят косите им нощем. В периметъра на правените през годините разкопки очевидци описват за странни звуци и светлини. Най-смущаващ е разказът на баба Евда. „ Появяват се хора, които сякаш берат билки, а и през стени минават. Един от тях се обърна на черно пиле, влезе при комшиите и след това излезе в мъжки облик “, споделя старата жена пред „ Ретро “. Заради последните необикновени събития локалните са почнали да назовават селото си българския Туин Пийкс.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР