Село Триводици скоро ще получи свой пенсионерски клуб, който ще

...
Село Триводици скоро ще получи свой пенсионерски клуб, който ще
Коментари Харесай

Триводици ще има пенсионерски клуб до месец

Село Триводици скоро ще получи собствен пенсионерски клуб, който ще стане действителност до края на идващия месец.

За да се реализира тази концепция, общината ще закупи модулна структура на стойност 35 500 лв.. Тя ще бъде ситуирана пред Здравната работа. Помещението ще е с размери – ширина 720 см и дължина 600 см.

Вътрешното пространство ще бъде обзаведено с ламиниран паркет и ще разполага със хигиеничен възел, което ще улесни всекидневието на посетителите. Отвън ще има и построена веранда, предлагайки опция на възрастните хора да се насладят на диалози и срещи навън.

Допълнителни 4 000 лв. ще обезпечи общината. Те ще бъдат за закупуване на климатик и мебели, а извън ще бъдат сложени беседки за летните дни.

,, Това е първият пенсионерски клуб в Триводици и съм извънредно благополучен, че ще мога да дава това помещение на нашите обичани баби и дядовци. Те заслужават да имат особено място, където да се събират, да споделят мемоари и да основават нови другарства. Нека се грижим за тези, които способстваха за село Триводици и да ги зарадваме с това отлично ново пространство. Искам да благодаря на заместник-кмета Любомир Марков, Вальо Тошев и Николай Кънев за съдействието, което ми оказват тази фантазия на пенсионерите да бъде реалност “, разяснява кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР