Селин Дион имаше само една идея в главата: да празнува

...
Селин Дион имаше само една идея в главата: да празнува
Коментари Харесай

Селин Дион отново анулира концертите


Селин Дион имаше единствено една концепция в главата: да чества 50-годишния си празник на сцената. Но това няма да стане.

Вече няколко месеца канадската певица от време на време анулира част от концертите си поради здравословни аргументи. Феновете смятаха, че към този момент всичко е завършило и че звездата се е възстановила. Но за жал екипът на Селин заяви, че тя няма да може да изнесе концерти през март и април. "С огромно страдание оповестяваме ви, че спектаклите на Селин планувани сред 27 март и 18 април се анулират", се споделя в известието. В страницата на Facebook екипът изяснява още: "Повече от година Селин страда от разстройство на междинното ухо, известно като "Eustachian Patulous Trunk", което нарушава слуха и прави пеенето извънредно мъчно. До в този момент Селин успяваше да облекчи признаците с помощта на лечения и лекуване с капки. Но през последните седмици тези лечения към този момент не са ефикасни и Селин е принудена де се подложи на хирургическа операция".

Селин е мощно смутена и не закъсня да се извини на страницата си на Facebook. Тя се надява, че почитателите й ще и простят. "Напоследък нямам шанс... написа тя. Толкова мощно желаех да се върна на сцената, само че не щеш ли още веднъж съм болна. Извинявам се на всички, които са възнамерявали пътешестване до Лас Вегас, с цел да участват на шоуто. Знам какъв брой всичко това е разочароващо. Много съжалявам", написа Селин. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР