Селфи културата продължава да набира обороти: психолози казват, че 70%

...
Селфи културата продължава да набира обороти: психолози казват, че 70%
Коментари Харесай

5 пластични операции, които ще бъдат на мода през 2019 г.

Селфи културата продължава да набира обороти: психолози споделят, че 70% от девойките мечтаят да наподобяват идеално на фотосите си в Instagram, без да употребяват нито един филтър.

Повечето от тях са подготвени на радикални преобразявания, т.е. да прибегнат до услугите на пластични хирурзи. Това слага въпроса: кои интервенции ще бъдат най-популярни през новата 2019 година?

1. Малоинвазивни инжекционни методики
Пред ботокса напоследък се избират други „ инжекции на хубостта “ и малоинвазивните техники за подмладяване и моделиране на контура на лицето.

Филърите от хиалуронова киселина възвръщат размера на деликатните сектори от кожата, които са изгубили стегнатостта си. Те обаче не вземат решение казуса с бръчките и възрастовата птоза. Стимулират обаче изработването на естествен колаген много повече от крема от бурканче.

2. Естествена пропорция на формите
Прекалено обилната гръд и „ замразената “ гримаса остават в предишното. Лекарите към този момент считат, че са признаци на нездравословно гонене на изкуствената хубост.

През 2019 т. търсена пластична интервенция ще бъде тази, чиито резултати не се набиват на очи.

3. Профилактика на намесата
Профилактика в разкрасителната промишленост е вярната грижа за кожата. Именно това настояват козметици и козметични марки, създаващи все по-иновативни средства за битка с недостатъци, като акне и възрастови промени.

Съществува и профилактична пластика – тя цели попречване на измененията в качеството на кожата. Основното й предимство е опцията да се избегнат радикални хирургични намеси в бъдеще.

4. Неочаквано потребление на филъри и импланти
Терминът „ микрооптимизация “ доста се хареса на пластичните хирурзи и те в този момент търсят все по-неочакваното му приложение. Например в Съединени американски щати и Европа все по-популярни стават филърите, употребявани за маскиране на сектори от кожа, дупки от пиърсинг и други

5. Магнитна липосукция
Класическият вид за битка с мазнините е подозрително наслаждение. Характеризира се с дълъг интервал на възобновяване, носене на особено коригиращо долни дрехи, не липсват вероятни странични резултати и така нататък Къде по-лесна е магнитната липосукция.

Тя съставлява неинвазивна методика за премахване на тлъстини. Магнитни полета се борят с мазнините и задействат съкращения на мускулите. Така постигате бързо мечтаната фигура, все едно сте упражнявали с години. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР