Селена Гомес знае кой е най-горещият летен аксесоар - увереността.

...
Селена Гомес знае кой е най-горещият летен аксесоар - увереността.
Коментари Харесай

Пука ли ѝ на Селена Гомес как изглежда

Селена Гомес знае кой е най-горещият летен аксесоар - увереността. И го сподели още веднъж по отговарящ метод.
 Селена Гомес, албума Revival и признанието на певицата за какво се срами от фотографията на обложката му
От какво се срами Селена Гомес

Когато искаш да си секси, само че след това съжалиш

В сряда, 3 август, звездата от The Only Murders in the Building разгласява особено видео, с което и тя се включва в тренда с добилото огромна известност в TikTiok видео на влогърката Tasha K.

Real Stomachs Making a Come Back this Spring????

В своята версия Селена Гомес е облечена в цялостен бански на личната си марка La`Mariette, която тя основава през 2021 година със своята другарка и някогашна асистентка Тереза ​​Мингус. Естествено, звездата употребява единствено аудиото от клипа и, тъкмо като още хиляди други хора, повтаря репликите на Tasha K за гълтането на корема и всичко останало.

Vaca self

" Аз не го поглъщам ", решително и със саркастична мимика повтаря безгласово някогашната звезда на Disney, до момента в който се припича на борда на яхта. При това гали с ръка своя стомах, решително демонстрирайки, че той явно не е плосък.

През април още веднъж в TikTok американката предизвика всички, които нормално подлагат на критика външния ѝ тип: " Честно казано, не ме е грижа за тежестта ми, по този начин или другояче хората ще си кажат своето " прекомерно си слаба ", " прекомерно си едра ", " това не ти стои добре ". "

Me walking into my 30s, I’m ok with it tho

" К***о, съвършена съм такава, каквато съм ", прибавя самоуверено тя. И това изобщо не би трябвало да ни изненадва. Селена Гомес, която е основателката и на марката за козметични артикули Rare Beauty, постоянно е говорела изцяло намерено и искрено за това по какъв начин през годините се е научила да приема себе си.

 Селена Гомес, Тейлър Суифт, 30-ият рожден ден на актрисата и по какъв начин възприема остаряването си
Тревожи ли се Селена Гомес от остаряването

И по какъв начин отпразнува рождения си ден

" Харесва ми да одъртявам. Когато бях по-малка, това беше нещо, от което се опасявах, и си мислех, че в този момент животът ми ще бъде толкоз друг. Но сега си споделям: " Уау, нищо не е такова, каквото в миналото съм очаквала и не мога да бъда по-развълнувана. Спрях да се интересувам какво споделят хората и това е прелестно ", споделя изпълнителката през People във връзка навършването на 30 години през юли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР