Селена Гомес още не е потвърдила, че отново е гадже

...
Селена Гомес още не е потвърдила, че отново е гадже
Коментари Харесай

Селена губи приятели заради Бийбър

Селена Гомес още не е удостоверила, че още веднъж е гадже на Джъстин Бийбър, само че към този момент има утвърждението на майка му. 42-годишната Пати Малет разяснява на благотворително събитие в какви връзки е с певицата.

„ Не знам доста за връзките посред им, защото тя не споделя доста, само че я обичам. Подкрепям сина си във всичко, което прави и в случай че я обича и аз я обичам. Срещнала съм я и имаме специфична връзка. Мисля, че е скъпа. Не мога да разясня връзката им “, цитира госпожа Малет RadarOnline.

И до момента в който Селена към този момент е спечелила евентуалната си свекърва, не всички около нея се радват, че е възобновила романса си с канадеца. Близък до Гомес разкри, че приятелите ѝ били доста разочаровани от държанието ѝ и даже ѝ сложили ултиматум да избира сред него и тях.

Най-ядосана и то без да го крие била Франча Райса, която подари бъбрек на поп принцесата преди няколко месеца и по този начин избави живота ѝ.

„ Франча е доста смутена и не стопира да споделя, че не е избавила живота на Селена, с цел да го съсипе, връщайки се при Бийбър. Всички знаят, че това събиране е доста огромна неточност “, разяснява източник пред медията.

Бийбър и Гомес не са коментирали обществено връзките си, само че са видяни на куп срещи, откогато Селена се раздели с The Weekend през октомври.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР