Селена Гомес определено не е от звездите, които обичат да

...
Селена Гомес определено не е от звездите, които обичат да
Коментари Харесай

Селена иска да я видим по бански

Селена Гомес несъмнено не е от звездите, които обичат да бъдат дръзки и провокативни. Дори в противен случай - когато би трябвало да бъде малко по-разсъблечена, тя като че ли постоянно наподобява леко смутена от този факт.

Последната фотография по бански , която певицата показа в профила си, има доста по-важна цел от тази да ни покаже какъв брой добре наподобява в него.

28-годишната изпълнителка връща лентата обратно към бъбречната трансплантация, която претърпя през 2017 година " Спомням си, че в началото ми беше доста мъчно да демонстрирам белега от нея. Не желаех да се вижда на фотоси, по тази причина постоянно носех нещо, което да го покрива ", признава тя.

на Сеп 24, 2020 в 9:57 PDT

Сега обаче, " се усещам уверена повече от всеки път в това коя съм и през какво съм минала... и се гордея с него ", продължава Гомес. Затова и гордо демонстрира въпросния белег .

След това разбираме, че обявата е реклама на марка бански, само че по-важното в тази ситуация е, че Селена е събрала смелостта да покаже това, което крие с години, и да се отърси от страховете си.
 Селена Гомес, корицата и изявлението й за Allure и козметичната й линия Rare Beauty
Когато и на Селена Гомес й се наложи да покаже малко повече плът

Откровено изявление

В последно време тя показва позитивна смяна, която доста ни радва. Певицата сама признава, че е спряла да се пробва да бъде съвършена и просто желае да е себе си . Вече не се съпоставя и с другите и знае, че методът, по който самичък се възприемаш, също е от решаващо значение, предава Prevention.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР