Селена Гомес може и да харесва новата си песен, но

...
Селена Гомес може и да харесва новата си песен, но
Коментари Харесай

Селена Гомес: Счупих си ръката, не съм мотивирана да промотирам новата си песен на този етап

Селена Гомес може и да харесва новата си ария, само че даде на почитателите си да схванат, че оглавяването на музикалните ранглисти не е неин главен приоритет.

" Счупих си ръката и се подложих на интервенция ", сподели Гомес на почитател, който се пробва промотира " Single Soon " в Инстаграм. " Нямам интерес да промотирам каквото и да било. Прави ме щастлива това, че мога да върша музика ", безапелационна е Сел. Този отговор не спря почитателят й да провежда акция, с цел да подсигурява, че песента, която излезе предишния петък, ще дебютира в топ 20 на класацията " Billboard Hot 100 ", като изиска всички " Селенатори " да чуят апела му за деяние.

Това не е първият път, в който на Гомес ѝ се постанова да обяснява нещо по отношение на новата си музика. " Single Soon " може и да е съвършената ария за края на лятото, само че накара почитателите да се запитат дали текстът не е отпратка към The Weeknd, с който тя се срещаше през 2017 година Според тях неговата ария " Save Your Tears ", пък е намек към нея.

По-рано тази седмица тя отхвърли слуховете посредством обява в Инстаграм: " Не би могло да бъде по-невярно ". Двамата с The Weeknd се срещаха съвсем година и даже отидоха дружно на Met Gala през 2017-а. Въпреки раздялата им, източник съобщи пред американското издание " Us Weekly " през март 2020 година, че някогашните поддържат музикалните кариери, които другият има. " Селена е почитател на The Weeknd и неговата музика ", показа тогава източник.

Гомес не се е заела обществено с въпроса за кого може да е новата ѝ ария - по-рано тази година тя бе свързвана със Зейн Малик и Дрю Тагарт от Chainsmoker. " Single Soon " е първото парче, което издава след Revelación.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР