Селена Гомес и The Weeknd излизаха в продължение на 10

...
Селена Гомес и The Weeknd излизаха в продължение на 10
Коментари Харесай

Когато Селена Гомес си пада по Бела Хадид

Селена Гомес и The Weeknd излизаха в продължение на 10 месеца, малко откакто се разбра за раздялата на изпълнителя с модела Бела Хадид.
 Селена Гомес и видеото ѝ в TikTok, в което насочва обръщение за любовта към себе си
Емоционалното обръщение на Селена Гомес

Актрисата има да ни каже нещо хубаво

Тогава двете девойки ту се следваха, ту спираха да се следват в Instagram и по този начин се появиха клюки за враждата им поради The Weeknd. През 2019 година обстановката взе връх и Селена Гомес даже разяснява, че се извинява за вредата, която е нанесла на Бела Хадид. " НЕ. Не трябваше да приказвам, без да знам истината. Съжалявам ", написа тогава актрисата.

Сега всичко наподобява като че ли драмата е напълно забравена. И то не просто забравена. Защото Селена Гомес таман назова Бела Хадид " момичето, по което си пада " в обществените си мрежи. В Instagram и TikTok актрисата показа поредност от видеоклипове и фотоси на стори, в които прави оценка хубостта на модела.
 Снимка 607718

В едно от видеата, които Селена Гомес показа, Бела Хадид се показва с името си: " И по този начин, моето име, моето име е Бела Хадид ", като към видеото е прикачен текстът: " Иска ми се да бях красива колкото Бела Хадид. ", а Селена споделя: " Вместо това, това съм аз. Случайно ламинирах веждите си прекомерно... споделям се Селена Гомез. Вижте! Дори не звучи секси. "
 Бела Хадид, Stella McCartney и транспарантният костюм, с който дефилира
Бела Хадид не се тормози да покаже гърдите си

Отново провокативна и още веднъж прикова вниманието

С тези постове в обществените си мрежи много личи, че Селена несъмнено не таи неприятни усеща към Бела Хадид, а даже в противен случай - харесва я и дори ѝ се възхищава. Дали обаче моделът може да каже същото за актрисата, няма по какъв начин да знаем. Е, в случай че Бела сама не реши да ни просветли по въпроса, несъмнено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР